Om mig

Anbefalinger fra forældrene

Emilie
Carl

Anne Marie

Lidt om mig

Jeg hedder Anne Marie og er fra år 1988. Jeg bor sammen med min mand Rasmus som jeg har været sammen med siden 2005. I sommeren 2015 blev vi gift. Rasmus er selvstændig elektriker og har forretningen El og Teknik Otterup ApS. Sammen har vi MBagger Ejendomme APS. Vi har 2 børn sammen. Sylvester fra 2011 og Silje fra 2013 som går i skole.


Certificeret Mindfull Børnepasser, grønne spire og spring ud i natuen. Og tager ofte på kursuser. 


Vi bor i et dejligt stort og rummelig villa, med en skøn stor lukket have med masser af plads til at boltre sig på.

Det ligger lidt ude på landet i mellem Otterup og Odense med naboer til siderne og dejlige marker bagved. Vi har 2 kaniner og 6 høns. Landmanden ved siden af har både køer, kalve og høns som vi kigger på.


Jeg er en glad, aktiv, frisk, legesyg, kærlig, omsorgsfuld og ikke ryger pige, og jeg elsker en god krammer.


Jeg blev uddannet butiksassistent i 2009 i Super Best Otterup. Da jeg altid har drømt om at arbejde med børn søgte jeg ind som pædagogmedhjælper i Mini-Max og var så heldig at få det! Jeg har været der i lidt over 7 år. Da jeg startede hed det Poppelgården hvor jeg var på 3-4 års gruppen og da poppelgården blev slået sammen med Rønnebærhaven i 2011 var jeg på 3 års gruppen. De sidste næsten 2 år har jeg været i vuggestuen, som har været rigtig spændende. Jeg har fået en masse viden og erfaring med mig i bagagen.


Jeg startede op som privat pasningsordning 1 December 2016 da det tiltaler mig meget, at arbejde med den aldersgruppe af børn. Der sker meget i deres udvikling på dette tidspunkt og de tager hele tiden små skridt frem i livet.Tryghed - Nærvær - Nysgerrig


Mit mål er, at børnene jeg passer, får en god og tryg start på livet med 1 voksen som er nærværende og sætter sig ind i barnets behov.


I hverdagen arbejder jeg med barnets udvikling. Vi synger sange, planter grønsager i urtehaven, cykler ofte ture, besøger gårde med dyr og tager på ture i skoven. Vi køre i Zoo og til stranden. Vi  har vores egen gymnastiksal som vi ofte øvet motorikken i. Vi er i legestue, og besøger andre børnepassere. Vi besøger de forskellige børnehaverne hvor børnene skal starte.


Jeg planlægger hverdagen ud fra børnenes humør og giver børnene en rolig og tryg hverdag med et strejf af oplevelser og udvikling, så barnet kan begå sig videre frem i livet.