Om mig

Anbefalinger fra forældrene

Anne Marie

Lidt om mig

Jeg hedder Anne Marie og er fra år 1988. Jeg bor sammen med min mand Rasmus som jeg har været sammen med siden 2005. I sommeren 2015 blev vi gift. Rasmus er selvstændig elektriker og har forretningen El og Teknik Otterup ApS. Vi har 2 børn sammen. Sylvester fra 2011 og Silje fra 2013 som går i skole.


Vi bor i et dejligt stort og rummelig villa, med en skøn stor lukket have med masser af plads til at boltre sig på.

Det ligger lidt ude på landet i mellem Otterup og Odense med naboer til siderne og dejlige marker bagved. Vi har ingen dyr, men landmanden ved siden af har både køer, kalve og høns som vi kigger på.


Jeg er en glad, aktiv, frisk, legesyg, kærlig, omsorgsfuld og ikke ryger pige, og jeg elsker en god krammer.


Jeg blev uddannet butiksassistent i 2009 i Super Best Otterup. Da jeg altid har drømt om at arbejde med børn søgte jeg ind som pædagogmedhjælper i Mini-Max og var så heldig at få det! Jeg har været der i lidt over 7 år. Da jeg startede hed det Poppelgården hvor jeg var på 3-4 års gruppen og da poppelgården blev slået sammen med Rønnebærhaven i 2011 var jeg på 3 års gruppen. De sidste næsten 2 år har jeg været i vuggestuen, som har været rigtig spændende. Jeg har fået en masse viden og erfaring med mig i bagagen.


Jeg startede op som privat pasningsordning 1 December 2016 da det tiltaler mig meget, at arbejde med den aldersgruppe af børn. Der sker meget i deres udvikling på dette tidspunkt og de tager hele tiden små skridt frem i livet.Kærlig Hilsen Anne Marie Møldrup Bagger

Tryghed - Nærvær - Nysgerrig


Vores mål er, at børnene vi passer, får en god og tryg start på livet med 2 voksne som er nærværende og sætter sig ind i barnets behov.


I hverdagen arbejder vi med barnets udvikling. Vi synger sange, planter grønsager i urtehaven, cykler ofte ture, besøger gårde med dyr og tager på ture i skoven. Vi køre i Zoo og til stranden. Vi bruger vores egen gymnastiksal og for øvet motorikken. Vi er i legestue, og besøger andre børnepassere. Vi besøger børnehaverne hvor børnene skal starte.


Vi planlægger hverdagen ud fra børnenes humør og giver børnene en rolig og tryg hverdag med et strejf af oplevelser og udvikling, så barnet kan begå sig videre frem i livet.

Møldrups Private Pasningsordning

Slettensvej 653, 5450 Otterup

Tlf: 28 12 95 23

E-mail: info@moeldrupsprivatepasningsordning.dk